MENÜ

Ha Ön is szeretne Blomdahl fülbelövéssel, orrbelövéssel foglalkozni, szeretettel várjuk érdeklődését!

Jó kereseti lehetőség egészségügyi szakemberek, kórházi dolgozók, kozmetikusok, fodrászok, szépségiparban dolgozók és vállalkozó kedvű személyek számára is!
Professzionális Blomdahl orvosi fülbelövő és orrbelövő pisztolyok, orvosi titán és műanyag, minőségi alapanyagokból készült, Swarovski kristállyal/gyöngyökkel vagy Cubic cirkóniával díszített ékszerek forgalmazása.
A Blomdahl termékek ISO minősítéssel rendelkeznek!

Akciós ár (csak a készlet erejéig)
15 000 Ft/fülbelövő, orrbelövő pisztoly

A fülbelövő pisztolyokat két méretben is szabadalmaztatták. A kisebbet kis méretű fülbevalók  belövésére és orrbelövésre, a nagyobbat normál méretű fülbevalók belövésére használjuk. A kisebb pisztollyal -tapasztalatunk szerint- a nagyon kicsi fülű babák füléhez könnyebben hozzá tudunk férni!

Ha érdekli a fülbelövés, orrbelövés, a bőrbarát ékszerek értékesítése, szeretne Blomdahl partner lenni, készüléket vásárolni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: 06-70-623-83-53
E-mail:
blomdahlfulbeloves@gmail.com

Fül- és orrbelövő, továbbá egyidejű fülbelövés (egynapos tanfolyam)

A következő tanfolyam időpontja: 

2019. 11. 05. Kedd 9:30
Helyszín: Budapest
Díja: 15 000 Ft (áfával)

A résztvevők a tanfolyam sikeres elvégzését követően oklevélben részesülnek.
A tanfolyamra e-mailben lehet jelentkezni: blomdahlfulbeloves@gmail.com

Termékeinkről bővebb információt, katalógust, árlistát kérés esetén e-mailben küldünk!

Cégünk több, mint 16 éve a Blomdahl Medical svéd cég kizárólagos magyarországi disztribútora.
A Blomdahl már 1985 óta fejleszti a fül és az orr lyukasztásához használt módszereit és ékszereit.A Blomdahl módszerrel történő orvosi lyukasztás és a Blomdahl ékszerek bizonyítottan bőrbarátok és egészségesek. A fül és az orr lyukasztásához használt ékszereink bőrgyógyászok segítségével lettek kifejlesztve. Mindenki viselheti, még a fémallergiában szenvedők is! Orvosi minőségű, gondosan válogatott műanyag és titán alapanyagokból készült ékszerekből válogathat. A Blomdahl orvosi lyukasztás módszere az egészségügy alapelvei szerint lett kifejlesztve azért, hogy megvédjenek a fertőzésektől.

Asztali nézet