MENÜ

Ha Ön is szeretne Blomdahl fülbelövéssel, orrbelövéssel, köldöklyukasztással foglalkozni, szeretettel várjuk érdeklődését!

Jó kereseti lehetőség egészségügyi szakemberek, kórházi dolgozók, kozmetikusok, fodrászok, szépségiparban dolgozók és vállalkozó kedvű személyek számára is!
Professzionális Blomdahl orvosi fülbelövő és orrbelövő pisztolyok, köldök piercing behelyezésére alkalmas szettek, orvosi titán és műanyag, minőségi alapanyagokból készült, Swarovski kristállyal/gyöngyökkel vagy Cubic cirkóniával díszített ékszerek forgalmazása.
A Blomdahl termékek ISO minősítéssel rendelkeznek!

Akciós ár (csak a készlet erejéig)
15 000 Ft/fülbelövő, orrbelövő pisztoly

A fülbelövő pisztolyokat két méretben is szabadalmaztatták. A kisebbet kis méretű fülbevalók  belövésére és orrbelövésre, a nagyobbat normál méretű fülbevalók belövésére használjuk. A kisebb pisztollyal -tapasztalatunk szerint- a nagyon kicsi fülű babák füléhez könnyebben hozzá tudunk férni!

Ha érdekli a fülbelövés, orrbelövés, köldöklyukasztás, szeretne Blomdahl partner lenni, készüléket vásárolni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Telefon: 06-70-668-1215 (Szabó Olga)
E-mail:
blomdahlfulbeloves@gmail.com


Hazánkban is megjelent a Blomdahl professzionális köldök piercing behelyező szett! Forradalmian új technológia, köldök piercing behelyezése a szépségszalonokban is! Steril kapszulás, egyszer használatos szett! Gyors és biztonságos! A Blomdahl köldöklyukasztó szetteket csak az egynapos tanfolyamunk elvégzése után lehet megvásárolni!

A következő köldöklyukasztó tanfolyamok időpontjai

2017. 05. 30. Kedd 9:30

Helyszín: Budapest
Díja: 15 000 Ft (áfával)

A tanfolyam sikeres elvégzését követően, a résztvevő oklevélben részesül.
A tanfolyamra e-mailben lehet jelentkezni: blomdahlfulbeloves@gmail.com
blomdahl piercer


Fül- és orrbelövő, továbbá egyidejű fülbelövés (egynapos tanfolyam)

A következő tanfolyam időpontja: 

2017. 05. 30. Kedd 9:30
Helyszín: Budapest

A személyes (nem tanfolyami kereteken belüli) betanítás INGYENES a fül- és orrbelövés esetén!

Termékeinkről bővebb információt, katalógust, árlistát kérés esetén e-mailben küldünk!

Cégünk több, mint 14 éve a Blomdahl Medical svéd cég kizárólagos magyarországi disztribútora.
A Blomdahl már 1985 óta fejleszti a fül, az orr és a köldök lyukasztásához használt módszereit és ékszereit.A Blomdahl módszerrel történő orvosi lyukasztás és a Blomdahl ékszerek bizonyítottan bőrbarátok és egészségesek. A fül, orr és köldök lyukasztásához használt ékszereink bőrgyógyászok segítségével lettek kifejlesztve. Mindenki viselheti, még a fémallergiában szenvedők is! Orvosi minőségű, gondosan válogatott műanyag és titán alapanyagokból készült ékszerekből válogathat. A Blomdahl orvosi lyukasztás módszere az egészségügy alapelvei szerint lett kifejlesztve azért, hogy megvédjenek a fertőzésektől.

Asztali nézet